Centre De Loisirs De Tertry

~Leven Als God In Frankrijk~ De beste tijden zijn ... de maaltijden !!!!

Wat doen wij/ Wie zijn wij ?

In 2016, starten we alweer met een nieuw en ondertussen ons 20° !!! seizoen. (JUBILEUM-JAAR !)

(Elk verblijf wordt dan met de nodige toeters en bellen, gepast gevierd !!!!)

Ons charmant hoevehotel wordt liefdevol uitgebaat door onszelf  (Karin en Luc + onze kinderen Julie, Ian en Sarah, Katrien en Paulien)

Wij richten ons voornamelijk naar een "paarden-minded" kliënteel, voornamelijk uit Vlaanderen, die uiteraard bij ons komen,  om ontspannen en gelukzalig te kunnen (begeleid)  paardrijden en/of te mennen in en rond Tertry. Deze hoofdactiviteiten bepalen het grootste gedeelte van de dag, waarbij we de mooiste wandelingen in de streek maken en dit alles doorspekt met leuke en gezamenlijke apéritiefstops en middaglunch ergens in de franse natuur of lokale bistro.

Naast heel veel plezier maken, bieden wij tevens nevenactiviteiten aan als zijnde : mountain-bike, wandelen, jeu-de-boules, uitstapjes, ping-pong, thema-avonden (dans/dropping/degustaties,...)

Een weekendverblijf bij ons is als het ware veel te vlug voorbij, gezien de waaier van bezigheden en activiteiten. Een midweek bevat al eens een half dagje vrij, en geeft ons ruim de mogelijkheden om alle mooiste hoekjes rond Tertry (Noord/Oost/Zuid/West) te bewonderen. Wij hebben zo een 6-tal totaal verschillende wandelingen, waarbij het overvloedige wild (Reeën, hazen, patrijzen, fazanten, vossen en everzwijnen) en ons fameuze micro-klimaat ons niet onverschillig laat.

De losse sfeer die er heerst op onze vierkantshoeve, heeft dus deels met deze gezamenlijke uitstappen  te maken, maar ook de gezellige en vooral lekkere dîners spelen hierbij een grote rol.  Onze slogan luidt : "De beste tijden zijn de ... MAALTIJDEN" !!

Niet verwonderlijk dat éénieder hier slaapt als een roos. De gezonde buitenlucht, de heerlijke bedden, de inspanningen, het lekker wijntje, de nachtelijke dropping, de romantische sterrenhemel, ....zorgen ervoor dat we niemand in slaap moeten wiegen.

Welterusten.